Organizare nunta

Home  >>  Restaurant nunta  >>  Organizare nunta

Organizare Nunta Restaurant Capitals Bucuresti

Organizarea nuntii este cel mai important aspect care trebuie luat in calcul si trebuie sa va asigurati ca nu va scapa vreun detaliu.

Pentru organizare nunta, am creat pentru d-voastra cei 10 pasi importanti pentru o nunta perfecta.

Zece pasi pentru o nunta perfecta

Ai hotarat sa faci cel mai important pas, insa in ziua de azi trebuie sa fim atenti la buget, fie el si cel alocat pentru nunta. In urmatoarele pagini vei descoperi cateva trucuri care te vor ajuta sa iti planifici si organizezi mai usor nunta, astfel incat sa fie o experienta placuta si lipsita de stres.

Nunta cu ajutor specializat sau fara

Planificarea nuntii este cel mai important element premergator evenimentului, de aceea multi dintre noi se pot simtii depasiti de situatie. In planificarea nuntii aveti doua variante, fie apelati la familie pentru sprijin legat de organizare, fie apelati la specialisiti in organizarea nuntilor. Cum un asemenea evenimen nu poate fi lasat la voia intamplarii trebuie sa aveti in vedere urmatorii factori :

Stabilirea datei nuntii si a bugetului

De obicei data nuntii se stabileste cu un an inainte. In acest fel vei avea suficient timp pentru a te putea ocupa de elementele importante necesare unei desfasurari impecabile a evenimentului. Stabilirea bugetului pentru nunta se face in functie de urmatorii factori :

Alegerea locatiei pentru nunta

Alegerea locatiei de nunta reprezinta un pas important, si intotdeauna trebuie sa tineti cont de bugetul alocat pentru acest lucru, numarul de invitati, daca ceremonia religioasa se desfasoara in aceiasi zi, ce traditii intentionati sa respectati, daca este usor accesibil pentru toti participantii la nunta.
Prima luna trebuie sa fie una de documentare. Urmatorii pasi in organizarea nuntii constau in hotarari legate de :

Invitatii la nunta

Ati ales locatia si ati stabilit ce stil are nunta si ati ales detaliile privind partea estetica nuntii, acum este momentul sa alcatuiti lista de invitatii. Numarul de invitati este un factor important in alegerea restaurantului, nu uitati sa tineti cont de asta.
Este indicat sa alegeti cativa invitati in plus, pentru ca pana la data organizarii nuntii unii din ei se pot retrage.

Acum nu mai ramane de facut decat :

Alegerea restaurantului pentru nunta

Daca ati stabilit numarul invitati pe care vi-l doriti, puteti merge in cautarea restaurantului ideal. Restaurantul se alege din punct de vedere al numarului de invitati pe care il poate deservi, al imaginii daca corespunde sau nu temei alese, dar si al sonorizarii si al luminilor, al prezentei sau nu a ringului de dans si nu in ultimului rand al pretului.
Restaurantul Capitals dispune de toate beneficiile unei destinatii distincte pentru o nunta despre care o sa va amintiti cu drag .
Atunci cand ati ales restaurantul exita posibilitatea ca o parte din zile sunt deja rezervate pentru alte evenimente.

Mai aveti doar cateva alegeri de facut :

Rochia de mireasa

Aceasta este o intrebare pe care si-o pun majoritatea viitoarelor mirese. Din satin, cu voal, cu aplicatii de cristale, dantela, tull sau matase, rochia pentru ziua ta perfecta trebuie sa fie de vis. Modelul rochiei trebuie sa fie exact asa cum iti doresti, exista case de moda care realizeaza in cel mai mic detaliu rochia de mireasa dar nu numai acestea vin in sprijinul vostru, paginile de internet abunda in modele, din cele mai extravagante. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va imaginati cum doriti sa aratati.

Fotograf pentru nunta

Exista trei stiluri principale de fotografie de nunta, stilul traditional (in care toti stau drepti si zambesc la semnal), stilul documentar sau fotojurnalistisc (diferentiat prin emotia si naturaletea surprinse instantaneu) si cel glamour (in care toate pozitiile sunt studiate atent astfel incat personajele surprinse in fotografie sa arate perfect).

Preturile variaza si in functie de numarul de ore pe care le petrece un fotograf la nunta ta, asa ca este indicat sa decizi daca doresti ca fotograful sa fie prezent inca de la momentele in care mirii se pregatesc, la cununia civila, la cea religioasa, precum si la restaurant pana la final sau doar la o parte din acestea.

Prezenta a doi fotografi este necesara doar daca ai peste 200 de invitati.
Au mai ramas doar 3 pasi :

Inainte de eveniment

Confirmati fiecare detaliu alaturi de mirele sau mireasa Dvs. Asigurati-va ca rochiile domnisoarelor de onoare se potrivesc. Verificati ca sunteti multumita de rochia de mireasa. Finalizati planurile legate de receptie, asigurati-va ca invitatii sunt asezati la masa potrivit. Efectuati selectiile finale florale. Confirmati cu toti furnizorii de servicii posibilitatea acestora de a presta serviciul respectiv in ziua stabilita. Alcatuiti o lista cu lucruri necesare in luna de miere. Intalniti-va cu fotograful si cameramanul si stabiliti fotografiile speciale pe care le doriti. Confirmati cu personalul care se ocupa de sonorizare, prezenta acestora si selectia muzicala.

Verificarea organizarii nuntii

Ridica tinuta si asigurate ca totul se potriveste. Afla exact numarul de invitati si notifica coordonatorul receptiei sau restaurantul. Revizuieste desfasurarea evenimentelor si aranjamentele de ultim minut. Confirma toate rezervarile facute, inclusiv cele pentru luna de miere. Ridica biletele de calatorie si pregateste bagajul pentru luna de miere.
Acum nu mai ramane decat

Momentul cel mai important

Incercati ca inainte de nunta sa va relaxati, stresul, nervii cu putin timp inainte de eveniment nu isi au locul. Rezolvati toate problemele care v-au mai ramas in ordine si cu disciplina.

Va dorim o nunta perfecta si o petrecere memorabila in localul nostru .

Organizare Salon Nunta

Pentru ca restaurantul sa arate foarte bine, venim in ajutorul d-voastra cu o oferta de nerefuzat pentru aranjamentele florale, decor si nu numai.

Scaune imbracate, funda, fete de masa, fructe, suport de flori si de fructe 12 RON/persoana

Amenajare salon nunta

  •    huse de scaun
  •    fete de masa
  •    suport inalt de flori si cu suport de fructe
  •    fructe
  •    alune
  •   covrigei

Meniuri nunta restaurant Capitals

Avem 2 meniuri de nunta la cele mai bune preturi. Acestea nu sunt fixe, se pot modifica dupa gustul d-voastra.

 

Restaurant Nunta Bucuresti, Restaurant Botez Bucuresti, Organizare Evenimente, Ballroom, Organizare Conferinte