Organizare evenimente restaurant Capitals

Home  >>  Organizare evenimente restaurant Capitals

Organizare Evenimente Restaurant

Restaurantul Capitals este locatia perfecta pentru organizare evenimente Bucuresti. . Restaurant Capitals din Bucuresti pune la dispozitia d-voastra 2 saloane pentru nunta, un salon de 60 persoane si salon de 120 persoane. Restaurantul Capitals se afla in sector 5 la doar 5 minute de Piata Unirii si la 5 minute de parcul Copiilor.
Daca va ganditi sa organizati o petrecere de neuitat, 0 lansare de produs, o conferinta sau o prezentare de moda, Restaurant Capitals este localul perfect pentru organizare de evenimente.

TIPURI DE EVENIMENTE ORGANIZATE
Restaurant Capitals este pregatit pentru a organiza evenimente de top care sa satisfaca dorintele d-voastra.Tipuri de evenimente:
nunta, botez, evenimente corporate, zile onomastice, parastase, dineuri, conferinte, prezentari de moda, etc.

Organizare Evenimente Bucuresti

Cautati un restaurant pentru organizare evenimente Bucuresti? Restaurant Capitals este locatia perfecta pentru organizare evenimente

ORGANIZARE NUNTI

Va doriti sa aveti o nunta cu o organizare de nota 10? Afla acum cum organizam acest eveniment pentru ca totul sa se desfasoare la cel mai inalt nivel. Cititi despre aranjamente, saloane si meniuri accesand pagina organizare nunti.

ORGANIZARE BOTEZ

Aveti nevoie de firma pentru organizarea botezului? Restaurant Capitals va ofera saloanele elegante ale restaurantui si cele mai gustoase preparate special pregatite pentru un astfel de eveniment. Aflati cum perfectionam astfel de evenimente unice la organizare botez.

ORGANIZARE EVENIMENTE CORPORATE

Lansari de produse, dineuri, receptii, petreceri, conferinte si orice alte tipuri de evenimente business se pot gazdui si organiza la cel mai inalt nivel de catre echipa noastra, saloane Restaurant Capitals putand fi special amenajate pentru organizare evenimente corporate.

ORGANIZARE CONFERINTE

Atunci cand aveti nevoie sa organizati o conferinta intr-o locatie speciala care sa acomodeze numarul de participanti dorit si un restaurant cu bufet suedez si meniuri proaspete, de calitate, noi suntem pregatiti. Aflati acum mai multe detalii despre capacitatea saloanelor noastre si felul in care Restaurant Capitals se ocupa de organizarea conferintelor.