Restaurant nunta

Home  >>  Restaurant nunta

Restaurant Nunta – Restaurant Capitals

Cautati “restaurant nunta Bucuresti“? Restaurant Capitals este localul ideal pentru nunta d-voastra.
Restaurantul este situat la 10 minute de Piata Unirii. Restaurant Capitals este un local cu o traditie de peste 12 ani in Bucuresti. Restaurant nunta – Restaurant Capitals se pozitioneaza ca o locatie dedicata pentru organizarea de evenimente precum nunti, botezuri, zile onomastice, avand 2 saloane care insumeaza o capacitate de peste 160 de invitati.

Saloane nunta Bucuresti

Restaurant Capitals pune la dispozitia d-voastra 2 saloane pentru nunta, primul de < 60 persoane iar cel de-al doilea pentru < 120 persoane. Portile ii sunt deschise atat pentru evenimente organizate dar si pentru pentru cei care doresc sa ia masa in oras intr-o atmosfera relaxanta si moderna..

Restaurantul este locul ideal o nunta memorabila, cu posibilitatea de adaptare la preferintele dumneavoastra, atat din punct de vedere al aranjamentelor, cat si al meniului.

Daca sunteti in cautarea celui mai bun restaurant nunta Bucuresti, restaurant Capitals este alegerea perfecta.

Nunta la restaurant in Bucuresti

Locatie Restaurant Nunta Bucuresti

Alegerea unui restaurant pentru nunta este primul pas pe care trebuie sa-l faceti. Restaurant Capitals este localul perfect pentru a organiza nunta d-voastra.
Organizare nunta la restaurant. Etape:
Organizarea nuntii incepe prin alegerea unui restaurant elegant. Noi va propunem una dintre cele mai bune locatii din Bucuresti, RESTAURANT NUNTA – Restaurant Capitals .Locatia noastra din sectorul 5 poate gazdui un numar variabil de invitati, intre 60 si 120 de persoane , fiecare salon putand fi personalizat si decorat asa cum va doriti.

MENIURI DE NUNTA

Meniu Nunta 2017 – Restaurant Capitals Bucuresti

Preturile meniurilor de nunta sunt valabile pentru 2017, pentru orice angajament semnat in decursul anului 2016.

Restaurant Capitals are solutii la cheie pentru nunta ta. Stim cat sunteti de preocupati ca totul sa iasa perfect, de aceea te intampinam cu alternative care sa-ti ia responsabilitatile organizatorice de pe umeri. Tu bucura-te de cea mai frumoasa zi din viata ta, iar noi ne vom bucura sa planuim lucrurile asa cum trebuie!

 

Meniurile de nunta prezentate mai jos sunt exemplificative.
Daca doresti un meniu alternativ, viziteaza-ne ca sa ne putem sfatui!

Meniu nunta restaurant Capitals Bucuresti – 1

meniu-nunta-restaurant-capitals-sarmale

Meniu nunta restaurant Capitals Bucuresti – 2

meniu-nunta-restaurant-capitals-salau