Organizare parastase restaurant Capitals Bucuresti

Home  >>  Organizare evenimente restaurant Capitals  >>  Organizare parastase restaurant Capitals Bucuresti

Organizare parastase restaurant

Organizam parastase in cadrul restaurantului Capitals din Bucuresti. Avem meniuri special create pentru a organiza parastasul.

Gustare rece – 34 lei
– Rosie cu vinete
– Salata de icre de crap
– Pastrama de porc
– Bulgarasi de branza cu mirodenii
– Cornet din sunca cu salata de telina si maioneza
– Masline
Gustare calda – 29,5 lei
– Pui Shanghai
– Ficatei de pasare
– Bulete de cascaval
– Ciuperci pane
– Cabanos prajit
– Muraturi
Fel de baza 1 – 31 lei
– Piept de pui la gratar
– Ceafa de porc la gratar
– Carnaciori proaspeti
– Cartofi la cuptor
– Salata de sezon
Fel de baza 2 – 29 lei
– Ceafa de porc cu mirodenii
– Piept de pui umplut cu ciuperci si smantana
– Cartofi la cuptor
– Salata de sezon
Gustare de post – 27 lei
– Rosie cu vinete
– Fasole batuta
– Cascaval vegetal
– Masline
– Salata a la Ruse
– Zacusca cu ciuperci
Fel de baza, de post 1 – 21 lei
– Orez sarbesc cu ciuperci la cuptor
– Salata de sezon
Fel de baza, de post 1 – 21 lei
– Cartofi la cuptor cu ciuperci pane
– Salata de sezon

Relatii suplimentare
0721 740 786– dl. Nicolae Staicu
0722 380 906 – dl. Florin ROGOZ